Beylikdüzü Evden Eve Nakliye

Yapılacaklar listesi göz önünde bulundurulduğunda ev taşımak çok da arzulanan bir süreç olarak anılmaz. İstediğiniz gibi bir ev bulmak, eşyaları toplamak, toplanan eşyalar için yeterince koli bulmak ve her şeyi paketlemek, taşınma gününü planlamak, gerekli resmi işleri ve izinleri ayarlamak… her biri ayrı özen ve emek isteyen işler.

Taşınma sürecini en doğru şekilde yönetebilmenin ilk adımı ise size uygun bir nakliye firması ile anlaşmak. Ev taşıma sürecinin gerektirdiği adımda size destek olacak ve yol gösterecek bir nakliye firması ile yola çıktığınızda taşınmanın aslında çok da büyütülecek zorlukta olmadığını görürsünüz. Bu şekilde emek ve özen isteyen işleriniz aksamadan ve vakit kaybetmeden yeni yuvanıza kavuşmuş olursunuz.

Birçok alanda kaydettiği gelişimle İstanbul’un adından söz ettiren ilçelerinden Beylikdüzü’ne taşınmak veya evini buradan taşımak isteyenlerin merak ettiği konulardan biri, Beylikdüzü evden eve nakliyat. Yepyeni bir hayatın kapılarını açtıracak olan taşınma serüveninde, Evden Eve Uzmanı olarak Beylikdüzü evden eve nakliyat işlemlerinde hizmetlerimiz nelerdir, toplanma ve taşınma süreci ne şekilde ilerler gibi soruların cevaplarını bu içeriğimizde bulabilirsiniz.

Beylikdüzü Hakkında

Beylikdüzü evden eve nakliyat konusuyla ele alacağımız Beylikdüzü ilçesi, doğusunda Avcılar, batısında büyükçekmece, güneyinde Marmara Denizi ve kuzeyinde Esenyurt ilçeleri ile komşudur. İstanbul’un batısında yer alan Beylikdüzü, barındırdığı toplu konut projeleri ile İstanbul’un yenilikçi şehirleşmesini temsil eden, geniş cadde ve kaldırımları ve göz yormayan mimari düzeni ile medeniyeti hissettiren bir yer olarak bilinir. Genel nüfusunun %40’ı üniversite mezunu olan ve Türkiye’nin her yerinden vatandaşa ev sahipliği yapan ilçe, renkli bir kültür atmosferi ve nezih yaşam standartlarına sahiptir.

360 km2 olan yüzölçümü dahilinde kişi başına düşen geniş yeşil alan varlığı, geliştirilen park ve bahçe projeleri, ilçenin yaşanılır olmasını sağlayan etkenlerden. 1999 Marmara depreminden sonra eski yapılardan tamamen kurtulup yepyeni binalarla donatılan ve ilgi çekmeye başlayan Beylikdüzü, diğer ilçelere ulaşımı kolaylaştıran metrobüs hattı ile büyümeye devam etmiştir. Göç almaya devam etmesi sebebiyle dinamik bir nüfus yapısı olan ilçe, burada bulunan konut imkanları sayesinde aynı zamanda bir yatırım merkezi haline gelmiş, İstanbul ve tüm ülkeye maddi değer katan bir kaynak sağlamıştır.

Atatürk Havalimanı’na 13 km uzaklıkta yer alan Beylikdüzü’ne ulaşmanın en kolay yolu Metrobüs olsa da, Taksim kalkışlı 145T ve 145M otobüsleri ile de Beylikdüzü’ne ulaşmak mümkün. Ayrıca E-5 üzerinde yer alan ilçeye gelmek için bu hat üzerinde bulunan ilçelere giden diğer toplu taşıma araçları da kullanılabilir. Yakın zamanda yapılması planlanan Beylikdüzü – Bakırköy metro hattıyla da ulaşımın rahatlayacağı düşünülüyor.

Barındırdığı sanayi bölgeleri ve Türkiye’nin en büyük konteyner limanlarından biri olan Ambarlı Limanı ile ticaret merkezi olan Beylikdüzü, aynı zamanda sahip olduğu yakıt tesisleri ve termik santral ile de ülke ekonomisinde önemli bir yer tutar. Ayrıca arıcılık ve balıkçılık da ilçenin ekonomik faaliyetlerindendir.

Beylikdüzü’nde Hizmet Verdiğimiz Mahalleler

Çeşitli ekonomik fırsatlar arasında Beylikdüzü’nü son yıllarda çekici kılan asıl faaliyet ise konaklama. Her ne kadar göç alan bir ilçe haline gelmiş olsa da, çeşitli sebeplerle buradan ayrılarak evlerini başka ilçelere veya şehir dışına taşıyanlar da mevcut. Evden Eve Uzmanı olarak, Beylikdüzü’ne taşınacak olan veya evini buradan başka bir adrese taşıyacak olan müşterilerimiz için aşağıdaki tüm mahallelerde hizmet sunuyoruz.

  • Adnan Kahveci Mahallesi,
  • Barış Mahallesi,
  • Beylikdüzü OSB Mahallesi,
  • Büyükşehir Mahallesi,
  • Cumhuriyet Mahallesi,
  • Dereağzı Mahallesi,
  • Gürpınar Mahallesi,
  • Kavaklı Mahallesi,
  • Marmara Mahallesi,
  • Sahil Mahallesi,
  • Yakuplu Mahallesi.

Beylikdüzü Evden Eve Nakliyat Çözümleri

Hayali heyecan uyandıran ev taşıma fikri, düşündükçe akılda büyür ve işler sıraya konmazsa içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Yeni bir ev bulmak, eşya toplamak ve paketlemek, ev temizliği, işyerinden taşınma izni alma, sınırsız sayıda koli… Tüm bu işlerin en doğru şekilde halledilebilmesi için şüphesiz doğru adımlar atmak gerekir. Atılacak bu adımların en önemlisi ise size mükemmel bir şekilde yol gösterecek doğru ve güvenilir bir nakliye firması ile anlaşmaktır. Böylece korkuyla anılan taşınma süreci mutluluk veren bir hal alabilir, en uygulanabilir taşınma programının birlikte düzenlenmesi ile vakit kaybetmeden yeni eve ulaşmak mümkün olur.

Oldukça yoğun ve yorucu geçecek olan taşınma sürecinizde İstanbul’un diğer ilçelerinde olduğu gibi Beylikdüzü evden eve nakliyat çözümleri ile yanınızda ve hizmetinizdeyiz.

Taşınacağınız evi belirledikten sonra eşyaları toplamak ve kolilemek, yeni evi temizlemek, anahtar ve kilitlerinizin değişmesi de dahil olmak üzere dilerseniz aşağıdaki tüm taşınma işlemlerinizi bize emanet edebilir ve yeni yuvanıza huzurla adım atabilirsiniz.

Evden Eve Nakliyat

Taşınılacak ev belirlendikten ve tüm eşyalar toplanıp kolilendikten sonra, taşınma günü geldiğinde tüm görev evden eve nakliyat işleminizi emanet ettiğiniz nakliye firmanıza düşer. Deneyimli kadromuz, eşyalarınıza uygun araçlarımız ve her türlü eşyayı taşımak için gerekli ekipmanımız ile size kaliteli bir taşınma deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Eşyalarınızın yeni adreslerine güvenle ve sapasağlam ulaşabilmesi için ise bazı noktalara dikkat ediyoruz:

  • Tüm eşyalarınızı taşınmaya uygun hale getirebilmek için en doğru şekilde demonte ediyoruz,
  • İsteğe bağlı ek hizmetlerimiz ile yeni evinizi temizliyor, eşyalarınızı topluyor ve en doğru şekilde paketlemeye özen gösteriyoruz,
  • Eşyalarınızı güvenli bir şekilde yeni adreslerine ulaştırıyoruz,
  • Nakliye sonrası tüm eşyalarınızın en düzgün şekilde montaj ve kurulumunu sağlıyoruz.
  • Dilerseniz yeni evinizin kilitlerini değiştirerek yeni adresinizdeki güvenliğinizin ilk adımını atmanıza yardımcı oluyoruz.

Asansörlü Taşıma

Bazı durumlarda eşyaların daire kapısından geçmesi veya merdivenler yoluyla bina dışına aktarılması mümkün olmaz ve başka yöntemler uygulamak gerekir. Asansörlü taşıma, böyle durumlarda eşyaların bina dışına çıkarılmasını mümkün kılan bir yöntemdir. Eşyaları ev dışına aktarabilmek için geliştirilmiş asansör sistemleri bulunan araçlar sayesinde yüksek katlara kadar ulaşılır ve kapıdan sığmayan, merdivenlerden geçirilemeyen eşyalar bu araçlara yüklenir.

Ev taşıma işlemini kolaylaştıran asansörlü nakliye sistemlerimiz ile, araçlarımızın binaya yanaşabildikleri durumlarda taşınması zor olan büyük yüklerinizin yanında, ufak olan ancak hassasiyet gerektiren diğer tüm eşyalarınızın da kolayca araca yüklenmesini sağlıyoruz. Böylece insan gücüne ihtiyacın azalması ile eşya taşımanın yoruculuğu azalmış ve eşyalarınız da koruma altına alınmış oluyor.

Piyano Taşıma

Evinizde bulunan bazı eşyalar vardır ki bunların taşınma sırasında diğerlerine göre daha fazla hassasiyet gerektirdiğini unutmamak gerekir. Piyanolar ve para kasaları bu özel eşyalardandır ve sökmek, taşımak, yeniden kurmak için ayrı bir beceriye ihtiyaç vardır. Evden Eve Uzmanı nakliye firmamızı tercih ettiğinizde, taşınma günü bu eşyalarınızın da gerekli şekilde paketlenip taşınacağı ve en uygun şekilde yeniden kurulacağı konusunda içiniz rahat demektir.

Parça Eşya Taşıma

Ev taşımak sayılmayacak bazı eşyaların nakliyesinde nakliye araçları boş kalacağından kargo yolu tercih edilir. Ancak kargo için de oldukça büyük olan bu eşyanın taşınma sürecini nasıl çözeceğinizi bilemeyebilirsiniz. Böyle durumlar için geliştirdiğimiz parça eşya taşıma hizmetimiz ile, evinizde yenilikler yapabilir, çeyizinizi yeni evinize azar azar gönderebilir, kargoya veremeyeceğiniz kadar büyük olan parça eşyalarınızı bu sistemle nakliye edebilirsiniz.

Beylikdüzü Evden Eve Nakliyat Kentsel Dönüşüm İndirimi

2012 yılından itibaren İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde uygulanan yenileme çalışması Kentsel Dönüşüm ile, riskli yapılar yıkılarak yenileri yapılır veya rezerv alanı olarak görülen alanlar en iyi şekilde değerlendirilmek üzere yapılandırılır. Beylikdüzü de kentsel dönüşümün hızla uygulandığı İstanbul ilçelerinden biri. Taşınacağınız bölge kentsel dönüşüme dahil edilmişse ve bu sebepten evinizden taşınmak zorunda kalmışsanız, bakanlığın verdiği yetkiyle bağlı bulunduğunuz belediye size maddi destek sunar. Taşınacağınız yeni evinizde kiranızı karşılamanız için kullanacağınız ve 18 aya kadar sürecek olan kira yardımının yanı sıra, tek sefere mahsus olan ve nakliye işlemlerinizde kullanmanız için verilen bir de taşınma yardımı alırsınız.

Biz de Evden Eve Uzmanı olarak İstanbul’un diğer ilçelerinde olduğu gibi kentsel dönüşüm kaynaklı gerçekleşecek tüm Beylikdüzü nakliye ve Beylikdüzü nakliye kamyonet işlemleriniz için %15 kentsel dönüşüm indirimi ile sizlere destek oluyoruz.

İsteğe Bağlı Ek Hizmetler

Evden eve nakliye işlemlerinizde genel nakliyat hizmetlerinin yanı sıra, dilerseniz aşağıdaki ek hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz:

  • Kilit – anahtar değişimi: Yeni bir eve taşınınca alınacak ilk güvenlik önlemi şüphesiz kilitlerin ve anahtarların değiştirilmesidir. Anahtar değişimi hizmetimiz ile yeni evinize güvenle adım atmanızı sağlıyoruz.
  • Avize ve duvar aksesuarları montajı: Avizelerin asılması ve duvarlara dekoratif ürünlerin yerleştirilmesini sağlayan deliklerin açılması, elektrik tesisatı ile ilgili bilgi ve deneyim gerektirir. Duvarlara rastgele işlemlerin yapılması, elektrik tesisatında hasara ve iş kazalarına yol açabilir. Avizelerin ve her türlü dekoratif ürünün uygun ve doğru şekilde yerleştirilmesi için görevlendirilmiş çalışma arkadaşlarımız, gerekli montaj işlemlerinizi gerçekleştirmek üzere hizmetinizde.
  • Yeni evin temizliği: Yorucu nakliye sürecinin iş yüklerinden biri olan ev temizliğini ekiplerimize devrettiğinizde, size eşyalarınızı tertemiz olan yeni evinize dilediğinizce yerleştirmek kalıyor.
  • Özel tek kullanımlık ambalajlama: Temizlik konusunda hassasiyeti olan müşterilerimiz için, her bir eşyanın paketlenmesinde tek kullanımlık ve kişiye özel ürünler kullanıyor, hijyeni önemsiyoruz.
  • Tüm eşyaların kolilenmesi: Ev taşımak çok sık deneyimlenen bir durum olmadığı için eşyaların paketlenmesi ile ilgili incelikler bilinemeyebilir. Ancak bazı eşyalar toplanıp paketlenirken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vardır ve bunları atlarsanız hassas ve değerli eşyalarınızı tehlikeye atmış olursunuz. Evinizin toplanması ve eşyalarının paketlenmesi işini, püf noktalarını iyi bilen ekiplerimize teslim ettiğinizde taşınma sürecinde başka işleriniz için vakit kazanmış ve büyük bir yükten kurtulmuş olursunuz.
  • Asansörlü taşıma: Eşyalarınızın ayrılacağınız evden çıkarılması veya yeni evinize sokulması, binanın yapısı itibariyle imkansız veya zorlayıcı ise, binaya yanaşabilen asansör sistemli araçlarımızla araca yükleme veya indirme yapıyoruz. Bunun için ise binanızın asansörlü aracımızın yanaşabileceği yapıda olması, yakınında buna engel oluşturacak yapıların olmaması gerekiyor.

Neden Evden Eve Uzmanı?

Taşımacılığa dair bilgi ve tecrübe birikimi ile İstanbul’da evden eve nakliyat için kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlayan Evden Eve Uzmanı, müşterilerinin eski evlerinden yeni yuvalarına sorunsuz bir şekilde taşınmalarını mümkün kılmak için üst düzey hizmetler sunmayı amaçlayan bir firmadır. Profesyonel ekibi ile Evden Eve Uzmanı, sökme ve demonte işlemleri, eşyaların paketlenmesi, kolilerin taşınması, yeni evdeki kurulum ve montaj işlemlerinin yanında, ek olarak sunduğu çalışmalarla, iyi hatırlanacak bir nakliye deneyimi sunar.

Evden eve nakliyatın yanı sıra, ofis taşıma ve şehirlerarası nakliye ihtiyaçlarınızda da güvenle tercih edebileceğiniz firmamız, ofis, atölye, fabrika veya mağaza gibi ticari işletmelerin de yeni yerlerine taşınma işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirir.

Ticari işletmelerin taşınma süreçlerinde işleyişteki canlılığını korumak ve sürdürmek bizim için önemlidir. Bu sebeple tüm süreç özenle planlanır, işlemler özveriyle yürütülür. Devam etmesi gereken sistemler ve korunması gereken evraklara kadar her şey titizlikle planlanır.

Evden Eve Uzmanı olarak sizlere 5 adımdan oluşan bir nakliye deneyimi sunuyoruz.

  1. Anlaşma ve randevu: EvdenEveUzmanı.com ile telefon veya mail yoluyla iletişime geçtiğiniz andan itibaren lojistik danışmanımız size en uygun çözümü sunmak için hazırdır. Hizmet detayları belirlendikten sonra fiyat belirleme işlemi yapılır ve anlaşmanın gerçekleşmesi halinde adınıza randevu oluşturulur.
  2. Demonte ve paketleme: Randevu oluşturulmuşsa, kararlaştırılan gün ve saatte ekibimiz belirli adreste hazır olur, demontaj ve söküm gerektiren eşyalarınızın işlemi gerçekleştirilir ve talep ederseniz eşyalarınızın paketlenmesi de gerekli ekipmanlar kullanılarak tamamlanır ve taşımaya hazır hale getirilir.
  3. Taşıma: Demonte, söküm ve paketleme işlemleri tamamlanan eşyalarınız aracımıza taşınarak zarar görmeyecek şekilde yüklenir ve yeni adresinize doğru yola çıkar.
  4. Montaj ve kurulum: Yeni adrese varılması ile bir yandan eşyalarınız eve taşınırken diğer yandan da montaj ve kurulum işlemleri gerçekleştirilir. Taşıma işlemi, beklenmedik bir durum gerçekleşmemişse veya ek bir talebiniz olmamışsa planlanan ve belirtilen saatte tamamlanır.
  5. Hizmet sonrası: Taşınma esnasında da taşınma işlemleri tamamlandıktan sonra da oluşabilecek sorunlar için EvdenEveUzmanı.com ile her an iletişime geçebileceğinizi unutmayın. Ayrıca dilek, şikayet veya öneri sunmak istediğinizde de lojistik danışmanımıza haftanın 6 günü mesai saatleri içerisinde ulaşabilirsiniz.

Taşımacılık sektörüne 2019 yılında olarak giren ve 2000’i aşkın sevkiyatı sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren firmamız, artan bireysel müşteri taleplerine daha iyi ve faydalı çözümler sunmak için EvdenEveUzmanı.com ile sizlere üst seviyede bir evden eve taşımacılık deneyimi sağlamayı hedefliyor. Her türlü nakliye işleminizi gerçekleştirmek için bize ulaşabilirsiniz.